Archivo del blog

miércoles, 9 de septiembre de 2009

9/09/09


la Xina, com a d'altres civilitzacions, també es confereix significats culturals i simbòlics als números. Varem comprovar l'any passat, la seva gran devoció pel 8, símbol de la prosperitat i la riquesa, i si allí un vol que les coses li vagin de cara, ha de tenir molts 8 a la seva vida: al telèfon, a la matrícula,.. Tothom recorda com els Jocs Olímpics s'inauguraven exactament el 8 del 8 del 08, a les 8 del vespre...

El 9, també és un número molt valuós pel poble xinès. A l'antiguitat veien el 9 (jiû), com el més gran, en el sentit de preeminència. Per exemple, les construccions de palaus tenien que simbolitzar aquest número o múltiples del mateix, fent ressaltar així, la posició suprema dels reis i emperadors.

És, a més, homònim de jiu, que significa "perpetu" i el poble, acostuma a associar aquesta xifra a la idea d'Eternitat. Així, es veu que aquest any no donen a l'abast amb tantes peticions de boda pel dia d'avui: aquests tres 9, per ells són l'auguri d'una felicitat més llarga, de permanència, en definitiva de "l'amor etern".

Fa dies que amics que coneixen la meva passió pels numerets, em pregunten què passa amb aquest 9 del 9 del 9. He llegit prediccions que diuen que avui és un dia amb una força increïble, una jornada en la que s'activen energies superiors, que desperta l'energia de sanació que portem dins nostre, i sincerament, no en puc dir massa més, i tampoc no tinc una fe cega en que aquesta data tan valorada pels xinesos, condueixi a l'Amor etern dels que inicien avui una relació, si no la cultiven acuradament... ;-)

Només puc parlar des del punt de vista de la Numerologia Tàntrica, per res una eina de predicció, sinó d'auto-coneixement, i el que és cert, és que el 9 es considera un número molt especial, molt fort, i amb això puc entendre que avui es consideri un dia amb molta força (que augmenta per aquells que tenen un o més 9 a la seva numerologia personal (en conec més d'un per aquí... ;-))

El 9, és el número dels "Mestres". Ens demana ensenyar, transmetre, tot allò que estimem. "Si vols conèixer alguna cosa, estudia-la, si vols dominar-la, ensenya-la", diu una sentència xinesa. És considerat un final d'etapa que ens pot aportar molta saviesa interna, la màxima mestria i una gran seguretat personal.

És un número que ens exigeix no dispersar-nos fent un munt de coses, i si aconseguim romandre centrats, enfocats al màxim en allò que ens agrada i estimem, en el que realment volem assolir, obtindrem valuosos fruits.

El 9, ens facilita connectar amb els aspectes més subtils de la realitat, més enllà dels cinc sentits, comprendre amb rapidesa i captar la informació que hi ha darrera de tot allò que veiem i sentim, i dels nostres raonaments.

És el número de la intuïció, i tot aquest 2009, ens demana que l'usem, que sobretot no deixem d'escoltar els senyals que ens arribin, així que imagineu si afegim que el mes ens ho demana i el dia també, avui no val a badar! ;-)

Practicar l'escolta atenta en tot allò que ens sorprengui, pot ser un gran treball per activar la intuïció. Podem recollir valuosos missatges en una paraula, en quelcom trobat al carrer, dins d'una mirada, en un gest,..

Aquesta data, la resta del mes i de l'any, presidits per aquest 9, ens demanen acceptar i no forçar res, mantenir-nos serens interiorment, connectar amb el nostre "Jo", amb la nostra intuïció i aconseguir comprendre que tot passa en el moment més oportú i que el més important de cada circumstància, és la forma com la vivim.

Cercant moments d'interiorització i meditació, relaxant-nos, en silenci, respirant lenta i pausadament, fluint amb la respiració, aconseguirem connectar-nos amb les nostres sensacions més profundes i amb aquest 9.
Maite fruitos

No hay comentarios:

Publicar un comentario